İzmir Allsancak Konutları

Proje Resimleri Projeye ait resimler
Proje Resimleri Projeye ait resimler
Proje Resimleri Projeye ait resimler
Proje Resimleri Projeye ait resimler
Proje Resimleri Projeye ait resimler
Proje Resimleri Projeye ait resimler
Proje Resimleri Projeye ait resimler
İzmir Allsancak Konutları İzmir Allsancak Konutları

Proje Bilgileri

Tarih : 10.08.2020
Adres : İzmir Alsancak
Kategori : DEVAM EDEN PROJELER

İzmir Allsancak Konutları

İzmir Allsancak Konutları

İzmir’in Kalbinde İzmir Bambaşka Kendinizi tazelediğiniz bu şehir, yaz kış sizi şefkatle kucaklamaya hazır. İzmirliler’e “İzmir’in kalbi neresi?” diye sorsanız, eğlenceyi, alışverişi, sosyal hayatı, haftanın 7 günü, günün 24 saati İzmir’in tüm güzelliklerini hissedebileceğiniz “Alsancak” yanıtını alırsınız. Çünkü Alsancak, şehrin nabzını, şehrin içinde tutmaktır.

İzmir Bambaşka...

Kendinizi tazelediğiniz bu şehir, yaz kış sizi şefkatle kucaklamaya hazır.

İzmir'in Kalbi

İzmirliler’e “İzmir’in kalbi neresi?” diye sorsanız, eğlenceyi, alışverişi, sosyal hayatı, haftanın 7 günü, günün 24 saati İzmir’in tüm güzelliklerini hissedebileceğiniz “Alsancak” yanıtını alırsınız.

Çünkü Alsancak, şehrin nabzını, şehrin içinde tutmaktır.

Doğa ile başbaşa

Allsancak’ta içinizi ferahlatacak doğa, sizden sadece birkaç adım uzaklıkta. 24.000 m2 Tabiat parkı, Zen bahçeleri ve aromatik bitki bahçeleri, oturma ve dinlenme alanları, çok amaçlı yeşil alan, çocuk oyun parkları ve havuzları ile doğaya bir adım uzaklıkta.”

Sağlık ve Spor

Allsancak’ta her mevsimde dilediğiniz zaman yüzebilir, fitness, pilates ve yoga alanlarında egzersiz programlarınızı gönlünüzce gerçekleştirebilirsiniz. Spor yapmanız için özel tasarlanmış açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terasları, pilates ve yoga alanları, fitness merkezi, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, mini futbol sahası, basketbol sahası, masa tenisi, skate park ve paten parkuru ile sağlıklı yaşamın anahtarı AllSancak İzmir’de.

Eğitim

Okul servisi kaygısından uzak, evinizin yanında yer alan okullara giden çocuğunuz arta kalan zamanını Allsancak’ta arkadaşlarıyla eğlenerek geçiriyor.

Alışveriş

Çok amaçlı salonlar, mağazalar ve otel ile konumlanan eğlence mekanları ile şehrin içinde bambaşka bir şehir deneyimi sunuyor. Dilediğiniz zaman ister çocuklarınız, isterseniz arkadaşlarınızla konsol oyunların tadını çıkarabilir ya da mini sinema salonunda film keyfi yapabilirsiniz. Allsancak’ta eğlence, ev sınırlarını aşıyor.

Etkinlik

Okul, yüzme salonları, futbol ve basketbol sahası, paten parkuru, tabiat parkı gibi ailelere ve çocuklara hitap eden yaşam alanları ile AllSancak İzmir’de etkinlikler çok başka.

Daire Planları

Dilerseniz eşsiz Kordon manzarasını izleyeceğiniz teras ayrıcalığı veya şehrin merkezinde bahçe keyfi AllSancak’ta. Güne yeşilin enerjisiyle uyanmak veya denizi selamlayarak merhaba demek isteyenleri AllSancak İzmir’de farklı seçenekler bekliyor.

2+1 ve 3+1
Ferah ve zevkli

4+1 ve 5+1
Geniş ailerler için...

2+1 ve 3+1 Dubleks
Bahçe sevenler için...

 


Benzer Projeler